Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

7 februari 2010
12:00

Bålsta Hockey

Referat: Enköpings SK C1 - Bålsta Hockey

Den långa sviten med Bålsta-segrar i lokalderbymatcherna mot ESK är nu bruten. I söndagens C1-match i Bahcohallen kunden nämligen ESK spela hem en rättvis 6-2 seger över lokalkonkurrenten.

Första perioden var spelmässigt jämn men ESK kunde gå till periodvilan med en 3-1 ledning. I andra perioden ägde ESK stundtals matchen och kunde återigen vinna perioden med 3-1, vilket alltså gav slutsger med 6-2.

Till matchens kämpar utser coacherna den här gången Simon Eirelid i målet samt utespelarna Pontus Hagman, Filippa Lindberg, Jesper Synnerlöv, Andreas Quick, Adam Mossvik, Maja Nyberg, Ekbba Karlsson-Moberg, Wilmer Lindblad, Andreas Harlin, Filip Hasa, Jonte Berggren, Kevin Selinder och William Andersson. Mycket bra spelat!

ESK-Bålsta 6-2 (3-1, 3-1) Skott: 20-14 (11-4, 9-10)